tiistai 22. tammikuuta 2013

TULISET TÄYTEPAPRIKAT




4 hlö:lle

AINEKSET:

4 isoa paprikaa
600 g paistijauhelihaa
Rypsiöljyä paistamiseen
2 isoa sipulia hienonnettuna
150 g aurajuustomurua
3 rkl vaaleaa siirappia
1/2 tl valkopippuria
4 rkl Tannisen Chilinen Tulinen kastiketta

VALMISTUS:

Paista sipuli ja jauheliha rypsiöljyssä. Lisää vaalea siirappi, valkopippuri ja Tulinen kastike. Anna jäähtyä.
Halkaise ja puhdista paprikat. Lisää jäähtyneeseen jauhelihaseokseen Aurajuustomuru. Täytä paprikan puolikkaat seoksella ja laita uuniin 200
c n. 5 minuutiksi. Tämän jälkeen laita uunin grillivastukset päälle ja paahda paprikoihin kauniin ruskea pinta (n. 3 - 10 minuuttia uunista riippuen).

torstai 17. tammikuuta 2013

Chilinen mansikkahillo





Tannisen Chilisen uutuustuotteen Mansikkahillon maun monipuolisuus syntyy kotimaisista mansikoista, raparperista, karviaisista - ja tietysti chilistä. Chilisyys tulee hillossa esiin hienostuneesti nostaen mansikkaiset aromit esiin ilman polttavaa tunnetta. Hillo sopii täydellisesti lettujen tai jäätelön kanssa, laskiaispulliin, kakun täytteeksi tai vaikka aamupuuroa piristämään!



Tällä kertaa testasimme hilloa lettujen ja vaniljajäätelön kanssa ja menestys oli taattu - myös lasten keskuudessa!



maanantai 14. tammikuuta 2013

JUUSTOINEN PASTASALAATTI




4 hlö:lle

AINEKSET:

n. 300 g Myllyn Paras Sydän makaronia tai muuta tummaa pastaa
n. 200 g Cheddar juustoa kuutioina
n. 300 g Leipäjuustoa kuutioina
2 dl Turkkilaista Jogurttia
1 prk Tannisen Chilinen Punasipulihilloketta
1 ruukku ruohosipulia pilkottuna
1 - 2 paprikaa pilkottuna
Herneen versoa tai muuta ruukkuyrttiä koristeluun

VALMISTUS:

Keitä pasta, valuta ja jäähdytä. Pilko juustot.
Sekoita jugurtti, Tannisen Chilinen Punasipulihilloke ja pilkottu ruohosipuli keskenään.
Lisää joukkoon varovasti sekoittaen muut ainesosat ja laita jääkaappiin n. tunniksi maustumaan.
Annostele lautasille ja koristele houkuttelevan kauniiksi!