Perinteinen pääsiäisherkku lammas valmistuu myös helposti ja vaivattomasti - mutta kuitenkin maukkaan vastustamattomaksi!
4
hlö:lle
AINEKSET:
KARITSA:
n. 1 1/2 - 2 kg karitsan karetta
2 rkl suolaa
4 rkl Tannisen Chilinen Savustettua kastiketta
n. 1 1/2 - 2 kg karitsan karetta
2 rkl suolaa
4 rkl Tannisen Chilinen Savustettua kastiketta
MASCARPONEVAAHTO:
200 g mascarponejuustoa
5 valkosipulinkynttä
1 rkl Tannisen Chilinen Lempeää kastiketta
1 tl suolaa
3 rkl vaaleaa siirappia
1/2 nippua tuoretta minttua
200 g mascarponejuustoa
5 valkosipulinkynttä
1 rkl Tannisen Chilinen Lempeää kastiketta
1 tl suolaa
3 rkl vaaleaa siirappia
1/2 nippua tuoretta minttua
RIISI:
villiriisiä tai vastaavaa 4 henkilölle
1 rkl suolaa
1 dl Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
villiriisiä tai vastaavaa 4 henkilölle
1 rkl suolaa
1 dl Tannisen Chilinen Paprikasalaattikastiketta
VALMISTUS:
Grillaa karitsan pinta kiinni ja siirrä uuniin n. 180 ⁰C 10 - 15 minuutiksi, kunnes karitsa on rosé.
Keitä riisi ohjeen mukaan, valuta kuivaksi ja lisää Paprikasalaattikastike.
Sekoita mikserissä mascarponevaahdon ainekset ja laita jääkaappiin.
Asettele riisi ja karitsan kareet annoksiksi lautasille, pursota annokseen mascarponevaahtoa ja koristele esimerkiksi mintulla tai minttuöljyllä.