keskiviikko 28. lokakuuta 2015

SITRUUNA KANAA



1. Keitä kana mausteliemessä 1,5 tuntia. Mausteliemi:
  • yhden sitruunan kuoret
  • 4 l vettä
  • 1 dl suolaa
  • 3 rkl kauppa-auton punaista currya
  • 1 rkl kardemummaa
2. Irrota kypsästä kanasta lihat ja revi reippaiksi suikaileiksi
 
3. Sitruunakastike:
  • 50 g kirnuvoita
  • 3 rkl puolikarkeaa vehnäjauhoa
  • 5 dl Ahlmanin täysmaitoa
  • 1 rkl merisuolaa
  • 1 sitruunan mehu
  • 1 rkl Tannisen Chilinen Hunajaista valkosipulihilloketta
  • 1 rkl hunajaa
  • 1 tl kauppa-auton sitruunapippuria
 Valmista kuten normaali valkokastike. 

4. Sekoita soosiin kanan palat

Ruokajuomaksi valitsimme uuden Mustion Panimon Pale Ale -oluen.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti