keskiviikko 28. lokakuuta 2015

SORSAN RINTAA

  • Sorsan rintapaloja
  • Suolaa
  • Kauppa-auton poropippuriseosta
  • (Kirnu)voita

Irrota rintapalat lastasta. Poista ohut kalvo pinnalta. Suolaa ja pippuroi kevyesti (Kauppa-auton Poropippuriseosta). Anna maustua 20 - 30 min. huoneen lämmössä.
Laita pannuun voita ja lämmitä pannu kuumaksi. Paista rintapaloja n. 2 minuuttia per puoli (rose`), anna hetki vetäytyä.
Leikkaa siivuiksi ja annostele haluamiesi lisukkeiden kanssa.

Iloinen Poika suosittelee lisukkeeksi NAURIS-PUNASIPULIPAISTOSTA:

  • Naurista
  • Punasipulia
  • Suolaa
  • Kauppa-auton poropippuriseosta
  • Hunajaa
  • (Kirnu)voita

Kuori ja paloittele nauriit reiluiksi kuutioiksi, laita pannuun voi, kuutiot ja isohkot punasipulilohkot.
Hauduta miedolla lämmöllä n. 20 - 30 min. ja lisää 1 iso rkl hunajaa sekä suolaa ja poropippuriseosta.

Rintapalat kalvo poistettuna. Vasemmalla lasta vielä kiinni, oikealla lasta poistettuna.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti